Нетаняху: Операцията в Газа ще продължи «колкото е необходимо»

Израелският премиер Бенямин Нетаняху във връзка със започналата операция на Армията на отбраната на Израел (ЦАХАЛ) в ивицата Газа заяви, че тази операция ще продължи «толкова дълго, колкото е необходимо», съобщава РИА Новости, позовавайки се на канцеларията на Нетаняху.

Нетаняху: Операцията в Газа ще продължи "колкото е необходимо"

„Казах, че Хамас ще ни плати много висока цена. Ще продължим да го правим с голяма интензивност. Последната дума не беше казана, а тази операция ще продължи толкова дълго, колкото е необходимо», каза Нетаняху.

Вечерта на 11 май на границите на палестинския анклав започна най-голямата ескалация през последните години. Израелската армия и палестинските групировки в ивицата Газа продължават да обменят ракетни удари след безредиците в джамията Ал-Акса в Източен Йерусалим, където пострадаха над 700 палестинци.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments