Fox News/Вицегубернатор на Тексас: Администрацията на Байдън спретна «катастрофа» на границата


Администрацията на американския президент Джо Байдън твърди, че ситуацията на границата е под техен контрол, съобщава Fox News. Вицегубернатор на граничния щат Тексас Дан Патрик обаче заяви в интервю за телевизионния канал, че всъщност Америка е изправена пред катастрофа, създадена от сегашното ръководство на САЩ.

Fox News/Вицегубернатор на Тексас: Администрацията на Байдън спретна "катастрофа" на границата

Превод: Вицегубернатор на Тексас Дан Патрик е на връзка с нас. Дан, сега не само венецуелците преминават границата, но и осъдени убийци и насилници на деца. Администрацията на Байдън обаче казва, че всичко е под контрол.

ДАН ПАТРИК, вицегубернатор на Тексас: Те не могат да бъдат толкова неосведомени. Те виждат всичко, но просто не искат да го признаят. Днес ми казаха, че около 60 процента от хората, които минават през малкия, много тесен сектор на Дел Рио, са от Венецуела. 60 процента!

Тези хора летят от Венецуела до Мексико: Мексико Сити, Канкун или Монтерей. И тогава пристигат при нас с автобуси. Така че сега сме изправени пред съвсем различен клас хора, набор от хора: някои от тях — в никакъв случай не всички — са много по-добре облечени, докато други не. Говорим обаче за по-образовани хора, които бягат от страната си.

Но и други пристигат с тях. И така, тази седмица хванахме и имигранти от Южна Африка, Хаити, Узбекистан. Идват буквално от цял ​​свят.

Вече харчим около 400 милиона долара годишно от парите на нашите данъкоплатци, за да защитим Тексас и Америка като цяло от престъпниците, които идват при нас. Но тези разходи можеха да бъдат избегнати.

Ще разширим значително нашите текущи усилия. По границите ще има повече персонал и повече оборудване. Ние в Тексас ще направим всичко по силите си, тъй като граничарите вече са деморализирани. Сега те се грижат за семействата…… и не си вършат работата, чиято същност е да не пускат хората в страната ни. Шерифът на град Дел Рио е затрупан от работа, затворите му са препълнени. Това е бедствие, създадено от администрацията на Байдън.

Източник:

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments