Euronews: Периметърът на ракетните атаки между Газа и Израел се разширява


В отговор на ракетните атаки срещу ивицата Газа палестинските радикали разшириха периметъра на зоната за нападение срещу Израел, твърдейки, че ракетите вече са насочени към Тел Авив и предградията му. Сирените за въздушна атака също се включиха в Хайфа. Последният конфликт от този мащаб беше през 2014 г., а военните действия след това продължиха месец и половина, съобщава Euronews.

Euronews: Периметърът на ракетните атаки между Газа и Израел се разширява
Източник: EPA/БГНЕС

Израел продължи ракетните си атаки срещу ивицата Газа рано сутринта в четвъртък. Асошиейтед прес съобщи за 10 убити бойци от Хамас, добре познати на специалните служби на еврейската държава. В отговор радикалите от палестинската група «Ислямски джихад» разшириха периметъра на зоната за атаки срещу Израел, заявявайки, че сега ракетите са насочени към Тел Авив и неговите предградия.

Тази нощ в Хайфа избухнаха първите сирени за въздушна атака. Според израелските медии са ранени още петима души — жители на населени места в съседство с Тел Авив.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments