САЩ отказват да приемат новия прессекретар на посолството на Русия


Повече от шест месеца Съединените щати отказват да приемат на своя територия прес секретаря, обучен да работи в руското посолство. Това заяви дипломатически източник, предаде ТАСС.

САЩ отказват да приемат новия прессекретар на посолството на Русия

«Причината е категоричният отказ на американските власти, без никакво обяснение, да пуснат руски дипломат в САЩ, за да заеме тази позиция», каза източникът на агенцията.

На 15 април Байдън подписа указ за налагане на санкции срещу Русия. Тези санкции бяха наложени срещу 16 организации и 16 лица, за които се твърди, че уж са свързани с намесата на Русия в американските избори.

На 16 април Русия обяви ответни мерки. На американския посланик беше препоръчано да замине за Вашингтон за консултации. Освен това Москва забрани влизането в страната на осем настоящи и бивши американски високопоставени служители и фигури, участващи в разработването и прилагането на антируския курс.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments