Путин потвърди пред Ердоган готовността на Русия да изпрати «Спутник V» в Турция


Руският президент Владимир Путин по време на телефонен разговор с турския си колега Реджеп Тайип Ердоган потвърди готовността на руската държава да осигури доставките на ваксината срещу коронавируса Спутник V за Турция. Това съобщи ТАСС, позовавайки се на пресслужбата на Кремъл.

Путин потвърди пред Ердоган готовността на Русия да изпрати "Спутник V" в Турция

По-рано администрацията на турския лидер заяви, че Ердоган и Путин по време на телефонен разговор са обсъждали въпроса за доставката на ваксината Спутник V за републиката.

„Продължи дискусията за текущото състояние и перспективите за сътрудничество в борбата срещу пандемията на коронавируса. Владимир Путин потвърди готовността на руската страна да осигури доставката на ваксината Спутник V за Турция», се казва в изявлението.

Отбелязва се, че турска делегация скоро ще пристигне в Москва, за да обсъди този въпрос.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments