Байдън: Загиналият ми син Бо трябваше да стане президент на САЩ

Американският президент Джо Байдън заяви, че най-големият му син Бо, който почина на 46-годишна възраст от рак на мозъка през май 2015 г., е трябвало да стане държавен глава. Американският лидер изрази това мнение в интервю за телевизионния канал MSNBC.

Байдън: Загиналият ми син Бо трябваше да стане президент на САЩ

Журналистът попита президента за сина му в края на разговора относно борбата срещу коронавирусната инфекция.

„Винаги ме хващате неподготвен с (въпроси за) Бо, Бог да го благослови. Той трябваше да седне на този стол», каза Байдън.

Малко преди смъртта си Бо Байдън напуска позицията на главен прокурор на Делауеър. Той почина, докато баща му обмисляше да се кандидатира за президентските избори през 2016 г.

През 2008-2009 г. Бо Байдън, като част от своето поздразделение от Националната гвардия в Делауеър, участва във военната операция на САЩ в Ирак. Той беше военен юрист, имаше чин майор. Служил е в Ирак под командването на настоящия министър на отбраната на страната Лойд Остин, който тогава е бил в активна военна служба с чин генерал.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments