Страните от ЕС бяха представени на Парада на Победата от посланиците си

Според The ​​Sun миналата година парадът по случай 75-годишнината от победата във Великата отечествена война на Червения площад беше планиран да бъде посетен от британския премиер Борис Джонсън, а Лондон дори преговаряше, така че високопоставен член от британското кралско семейство да пристигне с него в Москва, но поради пандемията от коронавирус Джонсън — както и много други чуждестранни лидери — не успя да присъства на събитието.

Страните от ЕС бяха представени на Парада на Победата от посланиците си

Тази година, на фона на ескалиращо напрежение между Русия и Запада, Великобритания не беше представена на парада дори на ниво посолство: само и.д. заместник-посланик на страната Джулия Крауч присъства на тържествата, подчертава таблидът. Според The ​​Sun САЩ направили същото, като изпратили на парада заместник-посланика Барт Горман, докато повечето страни от ЕС — с изключение на Литва, Латвия и Естония, които бойкотираха събитието — бяха представени от своите посланици.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments