СМИ: Европа показа знак на пренебрежение» към Русия

Въпреки факта, че прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков заяви, че тази година Кремъл е решил да не кани лидери на други държави на парада поради факта, че това не е юбилеен парад, източник от правителството на ЕС съобщи за The Sun, че тези думи са само опит да се скрие фактът, че ЕС, най-вероятно е наказал Москва със «знак на пренебрежение».

СМИ: Европа показа знак на пренебрежение" към Русия

„Присъствието на ниво посланик винаги е възможно най-ниското ниво на представителност, така че това също е категоричен знак. Те показаха знак на пренебрежение към Русия, въпреки че ще се опитат да представят всичко така, сякаш страните-членки на ЕС са присъствали на парада“, цитира изданието думите на чиновника.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments