Путин внесе в Държавната дума законопроект за денонсиране на Договора за открито небе

Руският президент Владимир Путин внесе в Държавната дума законопроект, с който денонсира Договора за открито небе от Руската федерация. Документът е публикуван в базата данни на долната камара във вторник, 11 май.

Путин внесе в Държавната дума законопроект за денонсиране на Договора за открито небе

По-рано Путин назначи заместник главата на министерството на външните работи Сергей Рябков за официален представител при разглеждането в палатите на Федералното Събрание на въпроса за денонсирането от РФ на Договора за открито небе.

Договорът за открито небе е една от мерките за укрепване на доверието в Европа след студената война. Той позволява на 34-те страни-участнички открито взаимно да събират данни за въоръжените сили и мероприя. Процедурата за излизането на САЩ от Договора за открито небе завърши на 22 ноември 2020 година.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments