Голямо доверие на изборите в България има само когато дойде голям месия

По думите на Румяна Коларова по BTV, служебните правителства играят буфер, който омекотява негативния вот срещу управлявалата партия. Тя даде пример с кабинетите «Костов», «Сакскобургготски», които имаха пълен мандат.

Голямо доверие на изборите в България има само когато дойде голям месия

Два месеца са много за избирателите, каза Коларова.

Всяка една от тези фигури има противоречива биография, каза Коларова за очакваните имена от служебното правителство. Имаме второ издание на кабинета «Инджова», което донесе негативи на президента Желю Желев. Благодарение на Инджова всички забравиха, че последните решения на кабинета «Беров» бяха синхронизирани с БСП, че осем министри в неговия кабинет бяха от БСП. Да видим кои ще са фигурите в служебния кабинет, призова Коларова.

За задачите на служебния кабинет политологът Първан Симеонов призова те да не се поддадат на натиска за въпросите с РС. Македония. Позицията за РСМ е по време на парламент, а сега има натиск до юни да решим, каза политологът Първан Симеонов.

Може да се наложи интерпретация, че Слави Трифонов има шанс или че вече имаше шанс. Ако Бойко Борисов не спре да говори, ще продължи да навлича омразата към себе си и ще стане — «той падна, дайте да го доубием«.

Голямо доверие на изборите в България има само когато дойде голям месия.

Приемането на изборните правила е в 12 без 5. Партията на Слави вярва, че ще има повече гласове в чужбина, каза той. Фокусът са президентските избори.

Според Първан Симеонов сегашните политици са приели ролята «всеки срещу всеки». Беше всеки срещу Борисов, сега е всеки срещу всеки. Нинова казва какво мисли, не говори като политик, обясни той.

Коментари:

comments powered by HyperComments