70 % от руснаците считат 9 май за основен празник на годината

Въпреки че Путин „е критикуван за трансформацията на това ежегодно мероприятие, организирано за първи път от Сталин през 1945 г., от тържество в памет на победата на съюзниците над нацизма преди три четвърти от века до пропаганда за бъдещ военен конфликт“, според неотдавнашните анкети, 69% от руснаците считат 9 май за основен празник на годината, според The ​​Sun.

70 % от руснаците считат 9 май за основен празник на годината

„Тържествена демонстрация на военна сила“ с участието на най-различни модели военна техника на този ден се провежда не само в Москва, но и в други градове на страната“, като в същото време служи за напомняне за миналото и подчертаване на военната мощ, която Кремъл все още притежава», отбелязват журналистите от изданието.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments