Владимир Путин: Денят на победата беше, е и ще бъде свещен за Русия


По време на парада в чест на 76-ата годишнина от победата във Великата отечествена война руският президент Владимир Путин поздрави гражданите на страната, ветераните и военните с Деня на победата.

Владимир Путин: Денят на победата беше, е и ще бъде свещен за Русия

„Уважаеми граждани на Русия, скъпи ветерани, другари войници и моряци, сержанти и офицери, другари офицери, генерали и адмирали, поздравявам ви с Деня на победата … Честит празник, който беше, е и ще бъде за Русия, свещен за нашия народ“, каза руският лидер.

Той подчерта, че празникът е руски „по право на родство с тези, които са победиха, разбиха, смазаха нацизма“. Държавният глава изрази благодарност към ветераните, а също така обяви минута мълчание в памет на жертвите.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments