САЩ и Украйна провеждат съвместни учения в Черно море


Украинската гранична охрана и бреговата охрана на САЩ провеждат съвместни учения в Черно море, съобщи Държавната гранична служба на Украйна.

САЩ и Украйна провеждат съвместни учения в Черно море

«Корабите на американските и украинските гранични агенции по време на преминаването по море отработиха съгласуваността на действията в международната тактическа група», — се посочва в съобщението, публикувано на уебсайта на ведомството.

Срещата на плавателните съдове се състоя на 8 май сутринта, в момента корабът на морската охрана «Григорий Куропятников» и американският кораб «Хамилтън» остават в морето и продължават да отработват съвместно маневри. Заходът на чуждестранния кораб до пристанище Одеса е планирано за 10 май.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments