Путин положи цветя на паметника на Неизвестния войн


Руският президент Владимир Путин и придружаващият го президент Таджикистан Емомали Рахмон поднесоха цветя пред гроба на Незнайния войник на Червения площад в Москва.

Путин положи цветя на паметника на Неизвестния войн

След приключването на парада на победата държавният глава традиционно се отиде до мемориала в Александровската градина, където войниците от президентския полк поставиха венец на Вечния огън от името на държавния глава. Подобен венец беше положен от името на главата на Таджикистан.

На 9 май се отбелязва Денят на победата във Великата отечествена война. На Червения площад в Москва се проведе парад в чест на 76-годишнината от Победата, парадът завърши с полет на авиацията.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments