Портретът на дядото на Зеленски се появи в колоната на «Безсмъртния полк» в Донбас


Портретът на Семьон Зеленски, дядото на украинския президент Владимир Зеленски, се появи по време на шествието на Безсмъртния полк в Донецк, съобщи РИА Новости.

Портретът на дядото на Зеленски се появи в колоната на "Безсмъртния полк" в Донбас

Според кореспондента на агенцията публицистът и адвокат Татяна Монтян е пристигнала на акцията с портрет на дядото на украинския лидер.

„Нека поне дядото да се разходи на „Безсмъртния полк“, докато внукът му спретва шбаш на СС «Галичина» в центъра на Киев“, обясни жената.

На 28 април Киев беше домакин на шествие, посветено на годишнината от създаването на нацистката дивизия СС „Галичина“ по време на Втората световна война. Разследващите в Украйна започнаха наказателно производство, а кабинетът на президента на страната осъди  шествието.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Портретът на дядото на Зеленски се появи в колоната на "Безсмъртния полк" в Донбас

Коментари:

comments powered by HyperComments