Кадиров призова израелските власти да се извинят за сблъсъците с палестинците

Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров заяви, че израелските власти трябва да се извинят за сблъсъците, станали в нощта на 7 срещу 8 май между палестинци и израелската гранична полиция в Източен Йерусалим. Това написа той в своя Telegram канал.

Кадиров призова израелските власти да се извинят за сблъсъците с палестинците

Според него действията на израелските власти са «провокация в най-изящна форма», която има за цел да гарантира, че мюсюлманите нарушават закона.

„Защото след това ще може от всички рупори да се крещи, че  последователите на религията ислям са терористи“, пише Кадиров.

Той смята, че световната общност не трябва да мълчи в настоящата ситуация. Според лидера на Чечения мюсюлманите няма да чакат, докато «циничните атаки срещу джамиите и репресиите срещу вярващите» приключат.

„В сегашната ситуация ще бъде по-добре за всички, ако израелските власти се опомнят и с пълното съзнание, че са виновни за случилото се, се извинят за него“, заяви Кадиров.

Политикът също така призова израелската страна да регулира конфликта преди да е станало твърде късно, «в противен случай мащабът на последиците ще бъде ужасен».

В нощта на 8 май близо до джамията Ал-Акса в Източен Йерусалим се стигна до сблъсъци между палестинци и полиция, в резултат на които бяха ранени около 200 човека.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments