Ядрената подводница «Казан» влезе в състава на руския флот


Многоцелевият ядрен подводен крайцер «Ясен-М» от проекта 885M, който по време на полагането му бе наречен «Казан», официално влязе в Северния флот на руския флот, съобщи ОФАН.

Ядрената подводница "Казан" влезе в състава на руския флот

Церемонията по прехвърлянето на подводницата в активния флот беше водена от главнокомандващия руския флот адмирал Николай Евменов.

„Беше издигнат Андреевският флаг, който главнокомандващият предаде в тържествена обстановка на командира на АПК „Казан“ капитан 1-ви ранг Александър Бекетов“, се казва в съобщението.

Според непроверени съобщения най-новите хиперзвукови ракети 3M22 «Циркон» са били инсталирани на атомната подводница «Казан» вместо ракетите «Калибър».

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments