Украйна: «Няма стена, която да ни защити от руските «Искандери» и танкове


Така нареченият проект «Стена», който предвижда инженерно-техническата защита на границата на Украйна с Русия, съществува само на хартия.

Украйна: "Няма стена, която да ни защити от руските "Искандери" и танкове

Това в интервю за «РБК Украина» заяви главата на Държавната гранична служба на Украйна генерал-майор Сергей Дейнеко, отговаряйки на въпроса са реализирания вече шеста година проект «Стена».

«Няма проект «Стена». Само названието остана. За съжаление, в нашето общество проектът «Стена» се асоциира само с негативните си проявления», заяви той.

При това Дейнеко не успя да назове дори приблизително сроковете на завършване на строителството на прословутия проект.

«Това зависи само от нас. И от това какво точно иска да види обществото на границата със страната-агресор. Трябва да се осъзнае, че няма такава стена, която би ни защитила надеждно, би станала своеобразен саркофаг от руските «Истандери» и танкове.
Такава стена не съществува.

Единствена стена може да бъде готовността за саможертва и мъжеството на нашите военни от ВСУ, Нацгвардията, Държавната гранична служба и всички други сили за безопасност и отбрана», резюмира Дейнеко.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments