Трикът на руснаците разгневи морската групировка на Великобритания

Министерството на отбраната на Великобритания бе осмяно след трика на руснаците, разигран над ударната група на Кралския военно-морски флот, начело със самолетоносача Queen Elizabeth.

Трикът на руснаците разгневи морската групировка на Великобритания

Британските потребители не устояха да се подиграят на «страховития» флот на кралството. Както беше съобщено по-рано, ударната група, ръководена от самолетоносача «Кралица Елизабет», гордо се настани в морето. Планира се се групировката на самолетоносача да участва във военноморските учения „Strike Warrior“, а също така да посети няколко десетки държави.

Но в СМИ се появи информация, че група от два кораба на Русия буквално е прихванала чуждестранните кораби.

Според вестник Daily Express, около бреговете на Шотландия са били забелязани два кораба-шпиони, които уж извършвали разузнавателна дейност. Няма официално потвърждение на информацията.

ВИДЕО:

Отбелязва се, че трикът доколкова е обезкуражил британците, че те се нахвърлили с критика върху своите военни. Ползвателите отбелязват, че просто им е спешно от истерията на своите военни, които се почувствали в безизходица и буквално изпаднали в парализиращ страх от...два руски кораба.

«Това е просто смешно — самолетоносач без бойни самолети! Няколко наети от САЩ изтребители, които могат да излитат само с разрешение на Вашингтон», саркастично пише един от коментаторите.

Друг добавя, че ударната група на Британия просто ще потъне край бреговете на Сирия.

„Руснаците не ни потопиха само защото мислеха, че това е огромен морски цирк“, подиграва се друг потребител.

Отбелязваме, че независимо от негодуванието на англоезичните ползватели, в Украйна новината за британските кораби бе посрещната с възторг.

Изданието «Обозреватель», цитирйки думите на комнадващия британската ударна група, посочва, че появата на групировката «представлява съществено ново вливане на бойна мощ от пето поколение в защита на Евро-Атлантическия регион».

Смях в залата!

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments