The New York Times: Подкрепата на Байдън за Украйна не е гарантирана

Вниманието на украинската и американската политическа общност е насочено към посещението на държавния секретар на САЩ в Киев. Това посещение обаче се оказа двусмислено: украинското ръководство е обвинено за корупция и връзки с Коломойски, пише The New York Times.

The New York Times: Подкрепата на Байдън за Украйна не е гарантирана

Държавният секретар ще успокои Киев в подкрепата си пред военните действия от Русия, но ще призове за по-решително оздравяване на украинската политическа система.

Когато държавният секретар Антъни Блинкен пристигна в Украйна рано в четвъртък сутринта, той видя твърде позната картина: страната не може нито да се защитава от заплахите отвън, нито да се реформира отвътре.

Малко се е променило от времето на Блинкен в Белия дом при Обама — и това е предупреждение, че за решението ще трябва да се изчакат още няколко години, отбелязва изданието.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

 

Коментари:

comments powered by HyperComments