Русия за решението на Псаки да напусне поста прессекретар на президента на САЩ


Държавната дума на Русия счита, че съдържанието на американската външнополитическа реторика едва ли ще се промени след евентуалното напускане на Джен Псаки от поста прессекретар на американския президент. Това заяви Елена Панина, член на комисията на долната камара на парламента по международни отношения, съобщава РИА Новости.

Русия за решението на Псаки да напусне поста прессекретар на президента на САЩ

Според нея Псаки е „плът и кръв“ от съвременната американска дипломация. Депутатът счита, че прессекретарят на американския лидер отдавна е олицетворение на „корпоративния стил“ на Държавния департамент при новата администрация на Байдън.

„Комбинацията от некомпетентност и апломб, присъщи на нея, често прави любопитно впечатление, но трябва да се разбере, че по-голямата част от персонала на Държавния департамент не се различава качествено от нея относно някакво друго виждане за света“, каза Панина.

Парламентаристът също счита, че би било добре, ако с напускането на Псаки «не само формата, но и съдържанието на американската външнополитическа реторика се промени». Според Панина обаче надеждата за това е малка.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments