От кого се страхува Зеленски

Ръководителят на самопровъзгласилата се Луганска народна република Леонид Пасечник обясни от кого се страхува президентът на Украйна Владимир Зеленски, съобщава РИА Новости.

От кого се страхува Зеленски

Според Пасечник в Украйна продължават да действат политически и военни сили, сформирани от националисти, за които САЩ, а не Русия са „приятел и другар“.

„Те очевидно имат много сериозна тежест на територията на Украйна, това е много сериозна сила, от която според мен също се страхува и президентът Зеленски“, заяви главата на ЛНР.

Освен това той смята, че днес украинската икономика зависи от САЩ. Пасечник обясни, че получаването на траншове от Украйна зависи от това дали Зеленски ще бъде «послушен».

Според ръководителя на републиката сега страната има достатъчно пари само за изплащане на социални помощи, пенсии и заплати. Пасечник добави, че за Украйна е важно да не допусне социален взрив, защото държавният глава е «на определена финансова игла» от САЩ и Европа.

Той също така счита, че отказът му да се срещне с ръководството на самопровъзгласилите се републики на Донбас говори за липсата на независимост на президента на Украйна.

По-рано главата на ЛНР нарече конфликта в Донбас „истинска гражданска война“.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments