Лаборатория в Унгария потвърди надеждността на «Спутник V», доставен на Словакия


Ръководителят на Министерството на здравеопазването на Словакия Владимир Ленгварски в интервю за телевизионния канал ТА3 заяви, че специализирана лаборатория в Унгария е потвърдила надеждността на руската ваксина срещу коронавируса Спутник V, доставена на Словакия на 1 март.

Лаборатория в Унгария потвърди надеждността на "Спутник V", доставен на Словакия

«Резултатите от изследването на руската ваксина срещу коронавируса Спутник V, проведено в Унгария, са в ред», заяви Ленгварски.

Според него той е получил информация за надеждността на руската ваксина от унгарското министерство на здравеопазването. Ленгварски потвърди плановете на Словакия да определи съдбата на руската ваксина, съхранявана в нейните складове, за което ще бъдат проведени консултации с експерти и руската страна.

По-рано Словакия публикува договора за закупуването на ваксината Спутник V, президентът на републиката Зузана Чапутова настоява споразумението да стане публично достояние.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

 

Коментари:

comments powered by HyperComments