Крим реагира остро на призива на САЩ полуостровът да бъде върнат на Украйна

Вицепремиерът на правителството на Крим, постоянен представител на републиката при президента на Русия Георги Мурадов коментира искането на Вашингтон да бъде върнат полуостровът на Украйна. Това съобщи РИА Новости.

Крим реагира остро на призива на САЩ полуостровът да бъде върнат на Украйна

„С искането си да се върне територията на Крим на Украйна, Държавният департамент на САЩ обиди не само собствениците на древната земя Таврида, които самостоятелно решиха къде да живеят и кои трябва да бъдат, но и всички народи по света, борили се за своя суверенитет и самоопределение“, каза Мурадов.

Постоянният представител подчерта, че желанието на Вашингтон да отнеме родината им от кримчаните е заблуда и посочи, че Крим е преди всичко народ, а не територия. Според Мурадов жителите на полуострова, за разлика от «младите американски каубои», имат 2500 години опит в държавността.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments