France 3: Стълпотворение на Великата китайска стена, вътрешният туризъм чупи рекорди

Седмицата на почивка в Китай счупи всички туристически рекорди от предпандемичното време: хората в страната се върнаха към нормалния живот и бързат да се насладят на родните си красоти. И така, входните билети за Великата китайска стена вече са разпродадени — има огромни тълпи от хора, но за разлика от останалия свят режимът на маски в КНР вече не е задължителен, съобщава France 3.

France 3: Стълпотворение на Великата китайска стена, вътрешният туризъм чупи рекорди

На Великата китайска стена в 7:30 сутринта. През този период на празници на 1 май тук вече има много посетители. Но преди да се изкачите на руините на имперския Китай, трябва да стоите дълги часове в редици. Носенето на маска не е задължително, но се препоръчва.

На върха социалната дистанция е напълно забравена: хората вървят рамо до рамо, сякаш нормалният живот се е върнал в тази страна, която на практика се отърва от COVID-19.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments