Руските военни са загрижени от прехвърлянето на техника на САЩ в Сирия

Водената от САЩ коалиция увеличи интензивността на транспортирането на военни товари и прехвърлянето на техника в Източна Сирия, заяви контраадмирал Александър Карпов, заместник-ръководител на Руския център за примирие между воюващите страни в арабската страна. Думите му цитира ТАСС.

Руските военни са загрижени от прехвърлянето на техника на САЩ в Сирия

Карпов подчерта, че действията на коалицията «предизвикват безпокойство». Той припомни, че силите на страните от коалицията са на територията на страната незаконно, присъствието им в Сирия „противоречи на нормите на международното право“. В същото време заместник-ръководителят на руския Център изрази мнение, че сирийските власти са в състояние самостоятелно да се справят с терористите.

«Действията на американското командване за увеличаване на военното присъствие в Заефратието нанасят сериозни щети на перспективите за политическо споразумение», отбеляза контраадмиралът.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments