Блинкен увери Зеленски в подкрепа за суверенитета на Украйна

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен в разговор с украинския президент Владимир Зеленски увери, че САЩ и Г7 подкрепят териториалната цялост и суверенитета на Украйна. Това съобщи «Интерфакс».

Блинкен увери Зеленски в подкрепа за суверенитета на Украйна

„Г-н президент, разговаряхме с вас и отново повтарям, че подкрепяме суверенитета, териториалната цялост и независимостта на Украйна“, каза Блинкен.

Също така американският дипломат отбеляза, че САЩ обмислят възможността за увеличаване на помощта за Киев в областта на сигурността.

По-рано Зеленски благодари на американския държавен секретар за санкциите на Вашингтон срещу Русия. Също така украинският политик заяви, че са обсъдили ситуацията в Донбас и хода на реформите в Украйна.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments