Байдън удължи санкционния режим срещу Сирия

Президентът на САЩ Джо Байдън продължи с една години извънредното положение по отношешние на Сирия, изявлението му е публикувано на уебсайта на Белия дом.

Байдън удължи санкционния режим срещу Сирия

„Действията и политиките на сирийския режим … представляват необичайна и крайна заплаха за националната сигурност, външната политика и икономиката на САЩ … Удължавам извънредното положение, наложено във връзка с действията на сирийското правителство, с една година», заяви Байдън.

Удължаването на извънредното положение позволява на американските власти да запазят санкциите, наложени на Дамаск. По-конкретно, става дума за блокиране на активи на редица лица, свързани със сирийското правителство, намиращи се под юрисдикцията на Съединените щати, и забрана за доставката на някои американски стоки и услуги в Сирия.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments