Welt: Избирателите на Тръмп се надяват той да се върне и да «спаси Америка»

Доналд Тръмп трябва да се върне в политиката и да спаси Америка, да я спечели от кариеристите, които искат да унищожат страната и да не направят нищо за нейните граждани — мнозина вярват в това предимно в селските райони на Америка. Междувременно самият бивш президент на САЩ събира средства чрез онлайн дарения и продажба на стоки със своите символи и според него сериозно обмисля възможността да се кандидатира за следващите президентски избори, съобщава германският телевизионен канал Welt.

Welt: Избирателите на Тръмп се надяват той да се върне и да "спаси Америка"

ДЖО ПЕРДИ, избирател на Тръмп: Той трябва да спаси Америка, да я спечели от тези политици-кариеристи, които искат да унищожат страната ни. Изпращат парите ни в чужбина, не подкрепят бездомниците ни, не правят нищо.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments