В украинския град Днепър развяха огромно знаме със Сталин

В навечерието на Деня на победата, в украинския град Днепър, на покрива на сграда за охрана на паркинг на автомобили, неизвестни лица издигнаха огромно знаме с образа на Йосиф Сталин и съветски символи. Както съобщава «Обозреватель», след посещението на полицията знамето е било премахнато от сградата.

В украинския град Днепър развяха огромно знаме със Сталин

В украинския Днепър, на покрива на сграда за охрана на паркинг, неизвестни лица издигнаха огромно знаме с образа на Йосиф Сталин и съветски символи. Според изданието «Обозреватель» съответната снимка е била публикувана на страницата му във Facebook от местния жител Игор Куликовски.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments