Украйна ще обсъди с Блинкен закупуването на въоръжение от САЩ

Украинският външен министър Дмитрий Кулеба заяви, че ще обсъди с държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен въпроса за закупуването на въоръжения от САЩ. Това съобщи CNN.

Украйна ще обсъди с Блинкен закупуването на въоръжение от САЩ

Според CNN ръководителят на украинското външно министерство възнамерява да обсъди с американския си колега закупуването на системи за ПВО за Киев, както и оборудване за снайперисти.

„Бих искал да поясня, че става въпрос не само за доставката им от Съединените щати, но и за закупуването (на това военно оборудване) от Съединените щати“, каза Кулеба.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments