Порошенко купувал шедьоври на световното изкуство чрез офшорки

Според Центъра за изследване на корупцията и организираната престъпност бившият президент на Украйна Петро Порошенко контролира най-малко шест офшорни компании, сред чиито активи са открити скулптура на Салвадор Дали и картина на Иля Репин. Както съобщава «Страна», според изследователи на офшорните компании, които са свързани с Порошенко, използвани са услугите на австрийска банка, а 11 офшорни компании са имали връзки с неговата бизнес империя.

Порошенко купувал шедьоври на световното изкуство чрез офшорки

Бившият президент на Украйна Петро Порошенко контролира поне шест офшорни компании, сред чиито активи бяха открити произведения на изкуството — скулптура на Салвадор Дали и картина на Иля Репин. Както «СТРАНА» пише, това са съобщили от пресслужбата на Центъра за изследване на корупцията и организираната престъпност.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

 

Коментари:

comments powered by HyperComments