Politico посочи възможните места за среща между Путин и Байдън

Експерти и бивши американски служители заявиха, че столицата на Чехия, Исландия, Словения и евентуално Азербайджан могат да се превърнат във възможни мяста за срещата между руския и американския президенти Владимир Путин и Джоузеф Байдън. Това съобщи Politico.

Politico посочи възможните места за среща между Путин и Байдън

Според вестника има три държави, които са свикнали да бъдат домакини на подобни срещи: Швейцария, Финландия, Австрия. Тези страни се считат за «неутрални» места за подобни събития, пише Politico.

Според бивши американски служители, както и интервюирани от изданието експерти, не трябва да се изключват „тъмните коне“ сред кандидатите. Сред тях изданието назовава Рейкявик, Прага, Любляна и, вероятно, Баку.

По-рано държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен заяви, че евентуална среща между президентите на Русия и САЩ Владимир Путин и Джо Байдън ще бъде от полза и за двете страни.

В средата на април 46-ият президент на САЩ, по време на телефонен разговор с Владимир Путин, му предложи да проведат лична среща в трета държава.

Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков от своя страна обясни, че няма официален отговор за участието на Владимир Путин в срещата на върха с участието на американския лидер Джо Байдън. Според говорителя на Кремъл предложението сега се проучва.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments