Небензя обвини Запада в нежелание да чуе жителите на Донбас

Постоянният представител на Русия към ООН Василий Небензя заяви, че западните страни представят реални истории на жителите на Донбас като руска пропаганда. Той обяви това по време на заседание на Съвета за сигурност на ООН „Одеса седем години по-късно: неонацизъм и насилствен национализъм като двигатели на конфликта в Украйна“, което беше излъчено от канала на пресслужбата на руската мисия в YouTube.

Небензя обвини Запада в нежелание да чуе жителите на Донбас

По-рано жителката на населеното място Горловка Анна Тув, чийто съпруг и 11-годишната дъщеря бяха убити при обстрела на украинските въоръжени сили, на неформалното заседание на Съвета за сигурност на ООН призова за прекратяване на агресията на Киев.

„Всичко, което казахме тук, беше наречено руска пропаганда. Някои от вас твърдят, че това е погрешна картина, че е продукт на руската пропаганда. Но хората, които видяхте днес, са истински“, каза Небензя.

По-рано бившият заместник на Върховната Рада на Украйна Надежда Савченко нарече блокадата на Донбас фатална грешка на Киев. Тя също така припомни, че жителите на непризнатите ДНР и ЛНР получават руско гражданство.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments