N-TV: Пълно разногласие между Германия и САЩ за «Северен поток 2»


Личната среща между държавния секретар на САЩ и германския външен министър не им помогна да премахнат различията си по «Северен поток 2», според германския телевизионен канал N-TV. Антъни Блинкен и Хайко Маас в кулоарите на срещата на Г-7 в Лондон за пореден път обмениха позициите си по този въпрос, но не успяха да постигнат сближаване. Междувременно в самото германско правителство сега няма консенсус относно по-нататъшните действия в тази област.

N-TV: Пълно разногласие между Германия и САЩ за "Северен поток 2"

Дори на личната среща държавният секретар на САЩ и германският външен министър не успяха да разрешат разногласията си по отношение на «Северен поток 2», според германския телевизионен канал N-TV.

Решение на спора между САЩ и Германия за газопровода през Балтийско море не се предвижда: по време на срещата между Антъни Блинкен и Хайко Маас в кулоарите на срещата на върха на Г-7 в Лондон нямаше сближаване.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments