МиГ-31 ескортира разузнавач на САЩ над Чукотско море

През нощта на 6 май над акваторията на Чукотско море беше открита въздушна цел, приближаваща се до държавната граница на Руската федерация, за съпровождане е издигнат изтребителят МиГ-31. Това съобщи РИА Новости.

МиГ-31 ескортира разузнавач на САЩ над Чукотско море

„Екипажът на руския изтребител идентифицира въздушната цел като стратегически разузнавателен самолет RC-135 на ВВС на САЩ и го ескортира над акваторията на Чукотско море“, се казва в съобщението.

Руските военни поясниха, че след като чуждестранният военен самолет е направил обратен завой от държавната граница на Руската федерация, руският изтребител безопасно се е върнал в летището на бизаране.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments