Германия: САЩ остават твърдо против «Северен поток 2»

«Говорихме и за» Северен поток 2 «и за пореден път разменихме взаимно известните ни позиции», заяви външният министър на Германия Хайко Маас след разговора с държавния секретар на САЩ, който продължи около 40 минути по време на личната си среща в кулоарите на G7, съобщи N-TV.

«Няма никакви новини», добави той.

Германия: САЩ остават твърдо против "Северен поток 2"

Според официалния представител на германското външно министерство, Блинкен отбеляза наличието на «силна опозиция» срещу Северния поток 2 от страна на САЩ.

Както германският телевизионен канал припомня, почти завършеният газопровод между Русия и Германия е една от ключовите разлики в германско-американските отношения в продължение на много години. Смяната на властта във Вашингтон в началото на годината не промени нищо в тази ситуация. САЩ се опасяват, че Европа е твърде зависима от руския газ и искат да спрат проекта с помощта на санкции. Поддръжниците на тръбопровода твърдят, че американците искат само да осигурят по-добри възможности за продажба на собствения втечнен газ в Европа.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments