Берлин: Единственото ни противоречие със САЩ е «Северен поток 2»

Германската правителствена коалиция не е единодушна относно по-нататъшните действия по въпроса за «Северен поток 2», отбелязва N-TV. Германският министър на отбраната Анегрет Крамп-Каренбауер след неотдавнашната среща с американския си колега Лойд Остин в Берлин показа готовност да се срещне с Вашингтон по въпроса. Тя даде да се разбере, че смята за възможно временно да се спре строителството на газопровода, и предложи неговата експлоатация, ако бъде завършена, да зависи от поведението на Русия.

Берлин: Единственото ни противоречие със САЩ е "Северен поток 2"

Както подчерта германският външен министър Хайко Маас, разногласията със САЩ по въпроса за „Северен поток 2“ са само „малка част“ от двустранните отношения с Вашингтон. Според него, «с изключение на този проблем», той в момента не вижда никакви противоречиви теми със САЩ, които би могъл да нарече «сериозни».

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments