Австрийците обвиниха Европейския съюз в лицемерие към Русия

Читателите на австрийския вестник разкритикуваха антируската политика на Европейския съюз, твърдейки, че Брюксел действа пристрастно към Русия. Това съобщава Der Standard.

Австрийците обвиниха Европейския съюз в лицемерие към Русия

„Те се гаврят с Русия от години, след като получиха инструкции от Вашингтон, а след това се обиждат, че Русия реагира на това“, подчертава един от читателите.

Според друг потребител, предвид настоящата ситуация, е напълно разбираемо, че Русия няма да толерира санкции, ембарго и обиди от Съединените щати.

Освен това те припомнят, че в други ситуации, например, когато „Съединените щати и Англия, в противоречие с международното право, нападнаха Ирак и го направиха на пух и прах заради някои фалшиви слухове“, не бяха наложени санкции.

„За завземането на палестински територии също нямаше санкция. Саудитска Арабия — без санкции, докато журналистът не беше нарязан на парчета, но дори тогава санкциите бяха просто нелепи. До този момент няма санкции заради Асанж. Затворите за изтезания в Куба и дори в ЕС — също без санкции. Нека аплодираме последователността и ценностите на ЕС! По този начин ЕС заслужава уважението в света и иска да бъде възприет като силен и обективен партньор“, обобщават читателите.

По-рано Европейският съюз заяви, че си запазва правото да предприеме ответни мерки, след като Русия обяви налагането на санкции.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments