Външните министри от G7 час и половина обсъждаха Русия

По време на срещата външните министри на страните от Г7 прекараха час и половина в обсъждане на Русия. Това заяви високопоставен служител на Държавния департамент на САЩ, думите му са цитирани на уебсайта на ведомството.

Външните министри от G7 час и половина обсъждаха Русия

Три пъти повече време е отделено за обсъждане на Русия, отколкото по въпросите, свързани с Афганистан, Сирия, Либия и Мианмар поотделно, следва от изявлението.

„Започнахме в 8.45 ч. и имахме час и половина дискусия за Китай, след това имаше малки 30-минутни сесии за Мианмар, Либия, Сирия; 1 час и 30 минути (говорихме) за Русия, включително по проблемите на Украйна и Беларус, 30 минути (имаше дискусия) за Афганистан и това беше краят на министерската среща“, сподели представителят на Държавния департамент.

По-рано се съобщи, че по време на срещата на външните министри на страните от Г7 ръководителят на дипломацията на Европейския съюз Жозеп Борел и държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен са обсъдили отношенията с Русия.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments