Великобритания се опитва да «съживи дипломацията»


Индийският премиер Нарендра Моди обяви, че пандемията в страната му е приключила през март и оттогава провежда масови митинги, без да носи маска. През юни Моди ще присъства и на срещата на върха на Г-7, на която ще присъстват, наред с други, американският президент Джо Байдън, германският канцлер Ангела Меркел и домакинът на срещата, британският премиер Борис Джонсън, съобщи Die Welt.

Великобритания се опитва да "съживи дипломацията"

Великобритания вижда личната среща на външните министри като възможност за „съживяване на дипломацията“. Според британския външен министър Доминик Рааб е необходимо да се установи „равен достъп до ваксините“. Освен това срещата ще се съсредоточи върху глобалните цели за училищното обучение на момичетата и мерките за борба с глада. Рааб също призовава за „амбициозни действия за справяне с промяната на климата“, отбелязва изданието.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments