Великобритания разглежда Русия като най-голямата заплаха за сигурността си

Великобритания разглежда Русия като най-голямата заплаха за сигурността си, а Китай като най-силния си дългосрочен съперник във военната, икономическата и технологичната сфера. Някои западни страни обвиняват Русия и Китай в целенасочено посяване на недоверие, например в навечерието на изборите или по отношение на ваксината срещу коронавируса, пише Die Welt.

Великобритания разглежда Русия като най-голямата заплаха за сигурността си

Както отбелязва вестникът, този подход е в съответствие с дневния ред на новия държавен секретар на САЩ Антъни Блинкен, който присъства на срещата на върха на Г7, включително за подготовката на първото чуждестранно пътуване на президента Джо Байдън през юни. След срещата на Г-7 Байдън ще пътува до срещата на върха на НАТО и срещата между представители на ЕС и САЩ в Брюксел. Дали ще се проведе неотдавна предложената среща на Байдън очи в очи с руския президент Владимир Путин, предстои да разберем. Отношенията между Русия и САЩ напоследък значително се влошиха, напомня германският вестник. Москва дори ги нарече по-напрегнати, отколкото по време на Студената война. След срещата на върха на Г-7 през юни държавният секретар на САЩ Блинкен ще бъде на посещение в Украйна.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments