«Ваксинацията показа своята ефективност»


За първи път от избухването на пандемията, висши дипломати от западните промишлени страни отново се събират за лична среща на върха на Г-7 в Лондон, съобщава германският вестник Die Welt. Както отбелязва вестникът, срещата ще се съсредоточи върху доставката на ваксините, фалшивите новини и конфликтите с Русия и Китай. За Германия „Северен поток 2“ също ще бъде важна тема.

"Ваксинацията показа своята ефективност"

Според изданието тази среща на върха на Г7 може да се превърне в символ на повратната точка в последната фаза на пандемията на коронавируса в западните развити страни. Секторът на здравеопазването в страните от Г-7 (Германия, Франция, Великобритания, Италия, Япония, Канада и САЩ, както и Европейската комисия като наблюдател) се подобри значително. Ваксинацията показа своята ефективност.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments