NI призова Байдън да избягва война с Русия

Администрацията на президента на САЩ Джо Байдън трябва активно да снижи риска от военен конфликт между САЩ и Русия, счита авторът на американското издание The National Interest Бони Кристиан.

NI призова Байдън да избягва война с Русия

По-специално журналистът обръща внимание на необходимостта Вашингтон да се върне към Договора за открито небе и да прекрати американската операция в Сирия.

„Макар американските и руските сили да не воюват официално в Сирия … близостта им е по същество рискована, това е ненужен риск“, отбелязва авторът на статията.

Той също така призовава американските власти да «стоят по-далеко» от руските войски в Източна Европа. По-специално Кристиан напомня, че Москва е изтеглила войските си от границата с Украйна, а американската страна не трябва да се намесва в случващото се.

„Ако в най-лошия случай цяла Украйна попадне в ръцете на Русия, това няма да има голямо влияние върху сигурността на САЩ“, изразява мнението си журналистът.

От края на март страните на Запад и Украйна все по-често обявяват за струпване на руски войски до границите на Русия, включително южната и западната. Кремъл многократно подчертава, че движението на руските военни през територията на Русия не заплашва никого.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments