Блинкен призова Русия да бъде заставена да спазва международните си задължения

Държавният секретар на Съединените щати Антъни Блинкен счита, че Русия трябва да бъде притисната да изпълни международните си задължения. Това написа той на страницата си в социалната мрежа Twitter.

Блинкен призова Русия да бъде заставена да спазва международните си задължения

„Трябва да работим заедно, за да обърнем внимание на поведението на Русия, да държим Русия отговорна за действията й и да притискаме Москва да спазва международните си задължения“, написа главата на Държавния департамент на САЩ.

По-рано Блинкен заяви, че президентът на САЩ Джо Байдън на среща с руския лидер Владимир Путин иска да обсъди нормализирането на руско-американските отношения. Според него евентуална среща на държавните глави би била от полза и за двете страни.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments