400 000 заразени за денонощието в Индия — тъжен антирекорд


За първи път от избухването на пандемията, висши дипломати от западните промишлени страни отново се събират за лична среща на върха на Г-7 в Лондон, съобщава германският вестник Die Welt. Както отбелязва вестникът, срещата ще се съсредоточи върху доставката на ваксините, фалшивите новини и конфликтите с Русия и Китай. За Германия „Северен поток 2“ също ще бъде важна тема.

400 000 заразени за денонощието в Индия - тъжен антирекорд

В същото време спешната нужда от борба с коронавируса помрачава срещата на външните министри от Г7. На този фон участието на индийския външен министър, поканен от британския си колега, придобива символично значение. На срещата ще присъстват и представители на Корея и Южна Африка. Както Die Welt напомня, ситуацията с коронавируса в Индия ескалира. През уикенда държавата с 1,3 милиарда души отчита повече от 400 000 заразени за денонощието — тъжен антирекорд.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments