ЕК предложи нови условия за влизане в ЕС


Европейската комисия предложи да се отслабят ограниченията за влизане в европейските страни, съобщава РИА Новости с позоваване на публикувания документ на ЕК.

ЕК предложи нови условия за влизане в ЕС

„Днес комисията приканва държавите-членки да облекчат настоящите ограничения за незадължително пътуване до Европейския съюз, като вземат предвид напредъка във ваксинацията и подобряването на епидемиологичната ситуация в света“, се казва в документа.

Отбелязва се, че се предлага да се разреши влизане в ЕС не само от страни с благоприятна епидемиологична ситуация, но и на тези граждани, които са преминали двете фази на ваксинация срещу коронавируса две седмици преди пътуването. В този случай ваксината трябва да е една от одобрените от европейския регулатор.

Предложението на ЕК пояснява, че държавите-членки могат също да разрешат влизането на граждани, ваксинирани с препарат, в списъка на СЗО за спешна употреба.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments