Борисов: Славните ни граничари постигнаха нулева миграция

Само за последните три дни имаме 323 предотвратени опита за влизане на нелегални мигранти в България. С това се похвали премиерът в оставка Бойко Борисов във връзка със залавянето на нелегалните мигранти край Вакарел.

Борисов: Славните ни граничари постигнаха нулева миграция
Източник: БГНЕС

«Ние имаме нулева допусната нелегална миграция, с огромни усилия постигната на нашите славни граничари. Натискът е страховит, нападат отвсякъде — от Гърция и Турция. Нека утре тези, които правят служебното правителство да имат едно наум, че хората в другите държави много внимават в нашите изказвания, когато ги молим за помощ, когато ти трябват. Тогава си спомнят за едни такива думи — мекерето на тоя, на оня. Само трябва да дойдат и ги попитайте какво става по границите, защото вие и това забравихте», категоричен бе Борисов.

Снимка 529536

Източник: БГНЕС

В запитване на журналистите защо е в складовата база на летище София заедно със здравния министър проф. Костадин Ангелов, Борисов обясни:

«Нека да се подготвят всички да станат готови. Чакахме да стане 10.30 ч. да се събудят, защото 9.30 рано им било. Аз като ставам в 06:00 ч., 9.30 ми е средата на деня. Не обядвам даже, който ме познава».

Симеон Янев, News.bg.

Коментари:

comments powered by HyperComments