Асад и още 2 кандидати ще участват в президентските избори в Сирия


Трима претенденти станаха кандидати за президент на Сирия, които получиха необходимия брой гласове от депутатите. Сред претендентите за поста е действащият президент Башар Асад, съобщава РИА Новости, позовавайки се на главата на Върховния конституционен съд на САР Мохамад Лиакам.

Асад и още 2 кандидати ще участват в президентските избори в Сирия

„Конституционният съд в първото си изявление прие имената на трима кандидати: Абдала Салум Абдала, Башар Хафез Асад и Махмуд Ахмад Мерии“, заяви Лиахам по време на пресконференция.

Предвижда се в рамките на три дни Сирийският конституционен съд да приеме всички искания за обжалване от кандидати, които не са съгласни с решението за регистрация.

В съответствие със сирийската конституция парламентът прие кандидатурите в рамките на 10 дни след обявяването на предизборната кампания. В кампанията ще могат да участват само граждани, които са подкрепени от поне 35 депутати.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments