Апартаментът на адвоката на Тръмп е претърсен от ФБР

Сътрудниците от Федералното бюро за разследване (ФБР) на САЩ извършиха обиск на апартамента на бившия кмет на Ню Йорк и личен адвокат на Доналд Тръмп Рудолф «Руди» Джулиани, съобщи телевизионният канал Fox News.

Апартаментът на адвоката на Тръмп е претърсен от ФБР

Самият Джулиани нарече това претърсване «неконтролирано», извършено в опит да се «натопи» собственика на апартамента. По време на обиска федералните агенти изнесоха всички електронни устройства — компютри и друга офис техника.

«Обикновено човек, който е бил бивш помощник прокурор на САЩ, прокурор на САЩ, кмет, заместник генерален прокурор, обикновено получава призовка за съд, а не внезапен обиск в дома му», сподели Джулиани.

Федералните агенти пристигнаха в апартамента в 6 сутринта, допълни той.

„Единствените адвокати, които са обект на набези са адвокатите на Доналд Тръмп. Не мога да се сетя за друг адвокат, върху който да е имало набези, освен адвокатите на Тръмп. Тръмп е в специална категория, защото няма конституционни права“, каза Джулиани.

Руди Джулиани е обвинен в нарушаване на Закона за регистрация на чуждестранни агенти в САЩ; според ФБР той не се е регистрирал като чуждестранен агент от името на неназован украински чиновник.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments